Prettige werkplektraining, meer ruimte opgeleverd!

Ik wilde mijn werkwijze eens kritisch beschouwen met behulp van een ‘vreemde’ blik. Ik ervoer mail als tijdverslinder en wilde beter leren plannen.

Dat waren de belangrijkste redenen om mee te doen aan de werkplektraining ‘Efficiënter en productiever werken’ van Marjon Geeft Ruimte.

Al bij de 1e  individuele coachsessies bleek dat ik taken en afspraken in netto tijd inplande in plaats van in bruto tijd (inclusief reistijd, voorbereiding en afwerking). Concreet heeft deze werkplektraining mij een ander bewustzijn opgeleverd, meer overzicht en handige weetjes van Outlook. De wijze van begeleiden en doorvragen van Marjon vond ik prima, op een prettige manier aansluitend bij mijn werkwijze. De frequentie van de training, 3 individuele coachsessies over een periode van 6 weken, was erg prettig. Ik kan deze werkplektraining van Marjon zeker aanbevelen, omdat deze in de huidige tijd van drukte handvatten biedt om op een andere manier met de drukte om te gaan. Het heeft mij meer ruimte opgeleverd! – Mirjam, paramedisch medewerker, Radboudumc